Winkels

The AfterYou Experience in jouw winkel?

AfterYou Jeans is meer dan een kledingstuk, onze jeans is een gevoel. Een gevoel van zelfverzekerdheid. Een gevoel dat elke vrouw verdient. 

AfterYou Jeans is een push-up & shaping jeans die ervoor zorgt dat de mooiste vormen en kenmerken van een vrouw worden omarmt! AfterYou Jeans is uniek en niet te vergelijken met andere merken. Door de speciaal ontwikkelde technologie vormt onze jeans zich mooi om elk lichaam heen, dit door de innovatieve combinatie van het stiksel met het stretchende materiaal van de denim.

Wereldwijd groeit de trend op het gebied van push-up jeans en zo ook in Nederland, de statistieken laten zien dat in het afgelopen jaar de zoekterm naar push-up jeans met 60% is gestegen. Wil jij met jouw winkel inspelen op deze groeiende trend? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Je hebt met AfterYou Jeans een zeer uniek product in handen waarbij jij zelfs een rol zou kunnen spelen in het design van de jeans. Wij maken wat de klant wilt. Maar daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan zelf ontworpen jeans, neem voor een kijkje in ons gehele assortiment vooral even contact met ons op!

AfterYou Jeans vindt je niet in elke winkel, wij bieden onze partners exclusiviteit! 

Geïnteresseerd? 

E-mail: Sales@Afteryoujeans.com of bel naar +31 6 19770425